Обадете ни се на:
тел: 0879952111
тел: 042628711
 
Обичаме да спортуваме
Обичаме да рисуваме
Обичаме природата
Обичаме да празнуваме
Обичаме да майсторим
 

" Национална седмица на четенето"

Пети ден - НУ " Кольо Ганчев" и НЧ " Кольо Ганчев" при децата от ДГ " Загоре"

Четвърти ден  - Младият кмет на Стара Загора, Никола Чакалов, чете приказки на децата

Трети ден от " Националната седмица на четенето" - деца от детската градина посетиха ДЯ № 13 " Росица"

Втори ден от " Националната седмица на четенето" -  среща- разговор с писателя Димитър Никленов в НУ " Кольо Ганчев" и театър " Екологична приказка"

В първия ден от " Националната седмица на четенето" децата , заедно с техните родители, нарисуваха  любимите си приказни герои.

 

Откриване на учебната 2018/ 2019 година

 

Изпращане на випуск 2018

„Писани яйца шарени - 2018“

 

Децата от детската градина взеха участие в XX издание на Фестивала на маскарадните игри в Стара Загора

Децата от четвърта подготвителна група „Пчелица” в  детска ясла № 13 „Росица”

 

 Баба Марта при децата в ДГ № 11 " Загоре"

В тази прекрасна снежна утрин пристигна „Баба Марта” при децата от ДГ „Загоре”.  Гости на тържеството бяха директорът на НУ „Кольо Ганчев” г-жа Галина Петкова и прекрасните дейци на НЧ„ Кольо Ганчев” 1940

 

Третата национална седмица на четенето 2017 г. - 11.12 - 15.12

Нотариус Антония Коева – член на „Зонта Клуб“, гр. Стара Загора и председател на фондация „Темида арт“ чете приказки за правата на децата – ДГ №11 „Загоре“, гр. Стара Загора. Гост от РУО - Стара Загора бе госпожа Стойка Палазова - ст.експерт по квалификация на учителите.

Среща с поетесата Мария Донева 

Драматизация на приказката „Коледа в гората“ от децата от I гр., представяне на обичая „Бъдни вечер“ с децата от ПГ- 6 г. и четене на коледни стихотворения от учениците на НУ „Кольо Ганчев“ и ДГ № 11 „Загоре“, гр. Стара Загора. Гост от РУО -  г-жа Мария Ценовска, експерт в РУО гр.Стара Загора

Двама митрополити отслужиха водосвет в Детска градина „Загоре“

В навечерието на големия християнски празник „Въведение Богородично“ Старозагорският митрополит Киприан и Западно-европейският митрополит Антоний отслужиха водосвет за здраве в Детска градина No11 „Загоре“ Стара Загора. Това се случи по покана на директора  Теодора Костова и по повод успешно приключване на екопроект, с който напълно е реновиран дворът на детското заведение.

Национална седмица на четенето - " Мама ни чете приказка" - 23. 10 . 2017г.  - 27.10. 2017г.  

 

Децата от ДГ № 11 "Загоре" седнаха на местата на общинските съветници

 На 12. 10. 2017г. председателят на Общинския съвет на Стара Загора Таньо Брайков, зам.-кметът Красимира Чахова и секретарят на администрацията Делян Иванов посрещнаха децата от ДГ №11 „Загоре“ по повод Деня на българската община. Малчуганите от 3-та и 4-та група седнаха на местата на общинските съветници в зала „П. Р. Славейков“ и научиха как и къде се взимат важните решения за бъдещето на града. Разгледаха разгледаха и кабинета на кмета Живко Тодоров, а след това поднесоха цветя пред барелефа на първия кмет на града Петко Славейков. 

 

 

Участие в X научно-практическа конференция-

„Водим бъдещето за ръка” , Велико Търново 2017 

Госпожа  Т. Динева и г- жа Е. Шевкирова взеха участие  в X научно-практическа конференция „Водим бъдещето за ръка” , Велико Търново 2017 с представяне на  доклад на тема: „КУЛТУРНАТА ИДЕНТИЧНОСТ В СЪВРЕМИЕТО НИ”. Това беше единствения одобрен от РУО за участие в конференцията под егидата на МОН доклад от община Стара Загора.

Събитието  се проведе в рамките на три дни от 12 до 14 юни, като програмата му включваше встъпителни доклади на тема „Поглед към бъдещето на предучилищното образование през погледа на бъдещите учители“, дискусионни форуми - уъркшоп по инициатива и домакинство на детски градини от област Велико Търново, отчет на работата по тематичните направления от дните на конференцията, обявяване на резултатите от областния конкурс за детска рисунка и награждаване на победителите.

„КУЛТУРНАТА ИДЕНТИЧНОСТ В СЪВРЕМИЕТО НИ”

Свържете се с нас

Детска градина № 11 "Загоре"

гр. Стара Загора, АПК Загоре

Тел: 042 628 711

Mail: info-2410809@edu.mon.bg

Форма за контакт